29 Mart 2024 Cuma

Trabzon kayıplarda

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor, Macaristan temsilcisi Videoton’u Hüseyin Avni Aker Stadı’nda konuk etti. İlk maçta avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkan Karadeniz Fırtınası, ilk yarıda baskılı bir oyun ortaya koymasına karşın savunma güvenliğini ön planda tutan rakibi karşısında etkili pozisyonlar geliştiremedi. Oyunu kendi yarı alanında kabul eden, çok ender olarak hücuma çıkan Videoton’un savunmasını bir türlü aşamayan Bordo-Mavililer, soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.
 
Trabzonspor ikinci yarıda Colman’ın yerine Alanzinho ile başladı. Ne var ki Brezilyalı da takımının gol atmasını sağlayamadı. Bu bölümde Olcan’la etkili olan Bordo-Mavililer, yetenekli solağın iki duran top ve bir de kafa vuruşundan yararlanamadı. Son 15 dakikada Trabzonspor akın akın Videoton kalesine yüklenmesine rağmen bir türlü aradığı şut şansını yakalayamadı.
 
Bu maçın rövanşı 30 Ağustos Perşembe günü Macaristan’da oynanacak.
 
Stat: Hüseyin Avni Aker
 
Hakemler: Euan Norris, Alan Mulvanny, Graham Chambers (İskoçya)
 
Trabzonspor: Onur, Serkan, Bamba, Giray (Dk. 73 Mustafa Yumlu), Celustka, Zokora, Sapara, Colman (Dk. 46 Alanzinho), Volkan Şen (Dk. 42 Yasin), Olcan, Halil Altıntop
 
Videoton: Bozovic, Brachi, Vinicius, Caneira, Tavares, Blazs Toth, Mitraviç, Balufo, Sandor (Dk. 81 Neto), Oliveira (Dk. 87 Uros Nikoliç), Torghelle (Dk. 74 Nemanja Nikoliç)
 
Sarı kartlar: Dk. 34 Caneira, Dk. 50 Tavares, Dk. 58 Balazs Toth (Videoton)
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER