19 Nisan 2024 Cuma

6 gol var 3 puan yok

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Sivasspor ile Mersin İdman Yurdu karşılaştı. Sivas 4 Eylül Stadı’ndaki gol duellosundan galip çıkan olmadı. Mücadele 3-3 sona erdi.

Maçın gol perdesini Sivasspor’un yeni transferi Aatif Chahechouhe açtı. Futboluyla takımının temposunu arttıran Fransız futbolcu, ceza sahası dışından güzel bir şutla 9. dakika Sivasspor’u 1-0 öne geçirdi.

Mersin İdman Yurdu’nun Kırmızı-Beyazlılar’a cevabı gecikmedi. Galatasaray’dan kiralanan Culio, 17. dakikada ceza sahası dışından çektiği şutla Korcan’ı mağlup etti ve skoru eşitledi: 1-1.

Temponun hiç düşmediği karşılaşmada Sivasspor’un golcüsü Eneramo sahneye çıktı ve 28. dakika ve 34. dakikada fileleri havalandırdı; Yiğidolar 6 dakikada farkı ikiye çıkardı. Sivasspor skor avantajını yakaladığını düşündüğü anda Mersin’in cevabı gecikmedi. Defans oyuncusu Milan Stepanov köşe vuruşunda topu ağlarla buluşturdu: 3-2. 

İlk yarıda toplam 5 gol vardı ve oyuncular soyunma odasına 3-2’lik skorla gitti. 

İkinci yarıda iki takımın da temposu aynıydı fakat 70. dakikaya kadar gol sesi çıkmadı. Mersin İdman Yurdu beraberlik golünü 70. dakikada Ben Yahia’nın ayağından buldu: 3-3.

Mücadelede başka gol olmayınca 6 golün atıldığı karşılaşmada takımlar birer puan aldı.

Sivasspor bu sonuçla ligdeki puanını 4’e yükseltirken; Mersin İdman Yurdu ligdeki ilk puanını aldı. 

Ligin 3. haftasında Sivasspor, Fenerbahçe’yi konuk edecek. Mersin İdman Yurdu ise Eskişehirspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Serkan Çınar, Cemal Bingül, Mustafa İspiroğlu
Sivasspor: Korcan, Ziya, Suarez Pedriel (Dk. 64 Rajnoch), Kadir (Dk. 74 Grosicki), Erman, Eneramo, Doğa, Navratil, Erhan, Uğur, Atıf Chahechouhe (Dk. 78 Cerny)
Mersin İdman Yurdu: Sehiç, Boum, Stepanov, Culio (Dk. 90 Bueno), Nobre, Ben Yahia, Yattara (Dk. 45+2 Ozokwo), Mustafa Keçeli, Murat (Dk. 78 Ergin Keleş), Hakan, Serkan
Goller: Dk. 9 Atıf Chahechouhe, Dk. 28 ve 34 Eneramo (Sivasspor), Dk. 17 Culio, Dk. 36 Stepanov, Dk. 70 Ben Yahia (Mersin İdman Yurdu)
Sarı kartlar: Dk. 25 Kadir, Dk. 90+2 Uğur, Dk. 90 3 Doğa (Sivasspor), Dk. 32 Boum, Dk. 79 Culio (Mersin İdman Yudu) 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER