20 Nisan 2024 Cumartesi

Kartal kaçtı Aslan yakaladı

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında oynanan derbi karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray 3-3 berabere kaldı.

Sezonun ilk derbisi İnönü Stadı’nda Beşiktaş ile Galatasaray arasındaydı. Bir tarafta feda diyerek daha genç bir kadroyla sezona giren Beşiktaş, diğer tarafta önemli transfeler yapan Galatasaray. Dev derbi öncesi Beşiktaş’ta Quaresma’nın yanısıra sakatlığı bulunan Almeida forma giyemiyordu. Galatasaray’da ise cezalı Engin kadroda yoktu ama Melo ve Semih takımdaki yerlerini alabiliyordu. 

İnönü Stadı’nda oynanan Süper Lig tarihinin en erken derbisinde siyah – beyazlı takımın gollerini 8. dakikada Felipe Melo (K.K.), 43 ve 51. dakikalarda Filip Holosko kaydetti.

Galatasaray’ın gollerini ise 20. dakikada Johan Elmander, 45. dakikada Umut Bulut ve 86. dakikada penaltıdan Selçuk İnan attı.

Bu beraberlik sonrasında Galatasaray 4, Beşiktaş ise 2 puana yükseldi.

Beşiktaş ligin 3. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor’a konuk olurken sarı-kırmızılı takım TT Arena’da Bursaspor’u konuk edecek.

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY

STAT: İnönü 
HAKEM: Bülent Yıldırım

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, Sivok, Escude, Uğur Boral, Fernandes, İbrahim Toraman, Olcay, Veli, Holosko, Mustafa (Dk. 55 Batuhan)

TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

GALATASARAY: Muslera, Hakan Balta, Semih Kaya, Ujfalusi, Eboue, Emre Çolak, Hamit Altıntop (Dk. 59 Aydın), Selçuk İnan, Felipe Melo (Dk. 46 Amrabat), Elmander (Dk. 65 Burak), Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

GOLLER: Dk. 8 Melo KK, Dk. 20 Elmander, Dk. 43-51 Holosko, Dk. 45 Umut; Dk. 86 Selçuk
SARI KARTLAR: DK. 74 Olcay, Dk.81 Selçuk, Dk. 90 i. Toraman, Dk. 90 Mehmet Akyüz

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER