20 Nisan 2024 Cumartesi

Gruplara kalan 4 takım belli oldu

Anderlecht 2-0 Ael
Goller: Mbokani (81′) Yakovenko (89′)

Güney Kıbrıs’taki ilk maçta 2-1 mağlup olan Anderlecht kendi sahasında 2-0 kazanarak gruplara kalmayı başardı.

İlk yarı Limassol iyi savundu

Ev sahibi takım gruplara kalmak için iki farkla kazanması gereken maça etkili başladı ancak rakibi iyi kapanarak pozisyon vermedi. Maçın ilk tehlikeli atağı 20. dakikada kontra atakta Ael’den geldi. Monteiro’nun uzaktan şutunu kaleci son anda sol eliyle çelmeyi başardı. Ev sahibi takım en net pozisyonunuysa 37. dakikada Kanu’yla buldu ama top ağlarla buluşmadı. Anderlecht ilk yarıda istediği pozisyonlara giremedi. Kısır geçen devre golsüz sona erdi.

Anderlecht sonradan açıldı

İkinci yarıda ev sahibi takımın istediği gibi başlamadı. 52. dakikada Rui ile Limassol çok net bir pozisyonu harcadı. Devamında gelişen ataktaysa De Sutter fırsatı değerlendiremedi. Dakikalar geçtikte pozisyona giremeyen ev sahibinda umutlar azalsa da 81. dakikada Biglia’nın kornerinde Kongolu futbolcu Mbokani’nin harika golü umutlandırdı. Son on dakikada turu atlamak için sadece bir gol atmak için çabalayan Anderlecht 89. dakikadaYakovenko topla buluştu ve harika bir gol atarak takımına tur için gerekli golü getirdi: 2-0. Maça altı dakika uzatma eklendi ancak konuk takım bu sürede gol bulamayınca maç 2-0 sona erdi.

Panathinaikos 0-0 Malaga

Deplasmanda Yunanistan’da 0-0 berabere kalan Malaga, ilk maçtaki 2-0’lık skorun avantajıyla gruplara kalmayı başardı.

Malaga daha etkiliydi

Maçın ilk tehlikeli atağı 3. dakikada Spyropoulos ile Panathinaikos‘tan geldi. Ev sahibi takım gole yaklaştı ancak top ağlarla buluşmadı. 14. dakikada Malagalı Isco, rakip ceza sahası içerisinde kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak iyi vuramadı. 33. dakikada Eliseu’nun sert şutunu Panathinaikos savunmasında Vyntra kesti. Ev sahibi takım 42. dakikada Fornaroli ile gole yaklaştı ancak top kalecide kaldı. Devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarı ev sahibi saldırdı ama…

Ev sahibi takım ikinci yarıya da etkili başladı. 49. dakikada defansın arkasına iyi sarkan Bruno Fornaroli gole gidiyordu ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. 51. dakikada Malaga’nın Fransız yıldızı Toulalan şansını denedi ancak top ağlarla buluşmadı. Ev sahibi takım ikinci yarıda baskılarını iyice arttırsa da pozisyona girmekte zorlandı. 69. dakikada Katsouranis ile Pana gole bir kez daha yaklaştı ancak kaleci izin vermedi. 90+1. dakikada Pana’da Vyntra yine golle burun buruna kaldı ama top dışarı çıktı. Maç bu skorla sona erdi.

Şampiyonlar Ligi play-off maçlarında bugün oynanan diğer maçlardan alınan sonuçlar şöyle: 

Ironi Kiryat 1-1 Bate
Goller: Lencse (67′) / Pavlov (90+4′)

İlk maçı 2-0 kazanan Bate gruplara kaldı.

Maribor 0-1 Zagrep
Gol: Tonel (12′)

İlk maçı 2-1 kazanan Zagrep tur atladı.

Kaynak: Goal.com

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ