Home Spor Haberleri Futbol Haberleri Fenerbahçe, Meireles’i bitirdi

Fenerbahçe, Meireles’i bitirdi

fenerbahce-meireles-i-bitirdi

UEFA Avrupa Ligi için daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe‘nin, Chelsea’nin orta alan oyuncusu Raul Meireles ile ön protokol imzaladığı resmi imzaların her an atılabileceği iddia ediliyor.

Çoğu otorite tarafından en sıkıntılı bölgesi olarak gösterilen orta sahaya uzun süredir transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, Portekizli oyuncunun transferinde sona yaklaştı. Vatan’da yer alan habere göre, UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek takıma dünya çapında bir orta saha oyuncusu kazandırmak isteyen sarı-lacivertli yönetim Raul Meireles ile ön protokolde anlaştı.

Essien, Diego Ribas ve Lassana Diarra gibi isimlerin yer aldığı transfer listesinde son olarak Raul Meireles’te karar kılınmasının ardından harekete geçen yönetimin transferi önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Avrupa’da transfer dönemi dün sona ererken Türkiye’de transfer sezonu 5 Eylül tarihinde son bulacak ve ligde yer alan takımların kadro listesini 4 Eylül’e kadar UEFA’ya göndermesi gerekiyor.

2011 yılından bu yana Chelsea formasını 31 kez giyen başarılı orta alan oyuncusu, Portekiz Milli Takımı’nın formasını da 62 kez giydi.

Exit mobile version