20 Nisan 2024 Cumartesi

Juventus deplasmanda kazandı

Serie A ikinci hafta mücadelesinde Udinese, kendi evinde Juventus‘a 1-4 yenildi. Torino ekibinde Sebastian Giovinco iki gol bir asistle maça damgasını vurdu.

Maçın 12. dakikasında Udinese’nin kalecisi Zeljko Brkic, Juventus’un genç yıldızı Sebastian Giovinco’ya kendi ceza sahası içinde faul yaptı ve rakibine penaltı kazandırdı. Udinese’nin 10 kişi kaldığı pozisyondan sonra ev sahibi ekipte Daniele Padelli, Diego Fabbrini’nin yerine oyuna girdi. Bu penaltıyı Arturo Vidal gole çevirdi: 0-1.

Maçtaki ikinci gol ise 45+1. dakikada geldi. Kwadwo Asamoah’ın pasıyla buluşan Mirko Vucinic sağ ayağıyla rakip ceza sahası içinde golünü attı: 0-2. İlk yarıda başka gol olmadı.

İkinci yarıda da gol erken geldi. 53. dakikada Claudio Marchisio’nun şutunu rakip kaleci çıkardı, bu pozisyonu Giovinco tamamladı: 0-3. 71. dakikada fark dörde çıktı. Andrea Pirlo’nun pasıyla buluşan Giovinco topu sağ ayağıyla rakip kalenin sol alt köşesinden ağlara gönderdi: 0-4.

Udinese farkı 78. dakikada üçe indirdi. Andrea Lazzarri rakip ceza sahasında topla buluştu ve sol ayağıyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-4. Maç bu skorla bitti.

Bu sonuçla Juventus puanını altıya çıkarırken, Udinese sıfır puanda kaldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ