20 Nisan 2024 Cumartesi

Trabzon, Emerson transferini açıkladı

Trabzonspor, Benfica’dan transfer ettiği sol bek Emerson transferi hakkında detayları borsaya bildirdi.

Trabzonspor kulübünden yapılan resmi açıklama

Profesyonel futbolcu Emerson Da Conceiçao’nun  kulübümüze transferi konusunda SL Benfica ile anlaşma sağlanmıştır. Buna göre SL Benfica’ya sözleşme fesih bedeli olarak 1.600.000.-EUR ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Emerson Da Conceiçao ‘nun kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile 2 yıllık (2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre futbolcuya;

2012-13 futbol sezonu için 800.000.-EUR garanti ücret,
2013-14 futbol sezonu için 800.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

“Emerson: layık olmaya çalışacağım” 
Emerson ise, Trabzonspor’a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Trabzonspor’un bir parçası olmaktan, bu formayı giyecek olmaktan dolayı çok memnunum. Başkanın, hocaların, yöneticilerin benim için söyledikleri sözler ve gösterdikleri güven mutluluk verici. Trabzonspor dengeleri sarsmış, alt üst etmiş, İstanbul dışından 6 kez şampiyonluğa ulaşmış bir takım. İlk sezonumdan itibaren elimden gelenin en iyisini yaparak giydiğim formaya layık olmaya çalışacağım” dedi.

Forma numarası 86 
İmza töreninin ardından bu sezon giyeceği ve doğum tarihi nedeniyle seçtiği 86 numaralı bordo-mavili formayla fotoğraf çektiren Emerson’a genel menajer Giray Bulak da Trabzoncell kartı hediye etti. Emerson daha sonra kulüp logosu önünde gazetecilere poz verdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ