26 Nisan 2024 Cuma

Antalyaspor’dan son dakika transferleri

Medical Park Antalyaspor, Kayserisporlu Ömer Şişmanoğlu ile 4, Murat Duruer ile 2 yıllık ile sözleşme imzaladı. 
H
asan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile daha önce Kayserispor’da forma giyen Ömer Şişmanoğlu katıldı. 

Akıncıoğlu, yaptığı konuşmada, geçen 3 sezon Kayserispor’da forma giyen Şişmanoğlu’nun ASV Hamburg’un altyapısında yetiştiğini söyledi.

Şişmanoğlu ile 1 yıllığı kiralık, satın alma opsiyonlu 4 senelik anlaşma imzaladıklarını ifade eden Akıncıoğlu, bu futbolcuyu Türk sporunun yakından tanıdığını, milli takımlarda da görev alan bir oyuncu olduğunu belirtti. 

Akıncıoğlu, Şişmanoğlu’nu kadrolarına kazandırdıkları için son derece mutlu olduklarına değinerek, bu transferin takımıma büyük güç katacağına inandığını aktardı. 

Ömer Şişmanoğlu da ”Kayserispor’dan buraya geldiğim için çok mutluyum” dedi. 

Şişmanoğlu, Medical Park Antalyaspor’da 77 numaralı formayı giyeceğini belirterek, ”7”nin uğurlu rakamı olduğunu kaydetti. 
Törenin ardından Şişmanoğlu, kendisini Medical Park Antalyaspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. 

Daha sonra düzenlenen törene Akıncıoğlu ile Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nde forma giyen Murat Duruer katıldı. 
Akıncıoğlu, Duruer ile son transferlerini yaptıklarını belirterek, ”Duruer ile 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Murat, Medical Park Antalyaspor’un gücüne güç katacak. Murat da takımda kendi gelişimini sağlayarak, inşallah özlemini çektiği milli takımlara kadar yükselecek. Murat’a başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Murat Duruer de Antalyaspor camiasına katıldığı için çok mutlu olduğunu dile getirerek, transferde emeği geçenlere teşekkür etti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ