20 Nisan 2024 Cumartesi

Galatasaray’ın işi zor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Braga’nın son derece çalışkan ve disiplinli bir takım olduğunu, Galatasaray’ın işinin zor olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın Braga ile aynı grupta yer almasını değerlendiren Portekizli teknik adam, basına yaptığı açıklamada, “Bunu geçen sezon da dile getirmiştim. Braga çok tehlikeli bir ekip. Belki Liverpool, Manchester ya da Chelsea gibi çok ismi olan bir takım değil ama gerçekten çalışkan bir takım. Milli takıma 6 oyuncu veriyorlar. Son yıllarda harika bir çıkış yakaladılar.” diye konuştu.

Daha önce Braga’da hem futbolculuk hem de teknik adamlık yapan Carvalhal, “Braga’da yaşananlar Galatasaray’ın lehine. Lima’yı Benfica’ya sattılar. Teknik adamları değişti. Topa sahip olmayı seven bir takım. ManU diğer takımlara göre daha avantajlı bir durumda ama Cluj’a da çok dikkat etmek gerek. Çünkü iyi bir takım.” dedi.

Son olarak TT Arena’nın atmosferine de değinen Carvalhal, “Portekiz’e nazaran Türkiye’de çok daha iyi bir atmosfer olacaktır. Braga’nın stadyum kapasitesi 32 bin civarında. Genel olarak ise 20 bin ortalamaya oynuyorlar. Kendi sahalarında her zaman daha iyi oynarlar. Buna dikkat etkek gerek.” şeklide konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ