29 Nisan 2024 Pazartesi

Serdar Özkan Şanlıurfaspor’da

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Samsunspor’dan Serdar Özkan ve Pendikspor’dan Yasir‘i kadrosuna kattı.

Şanlıurfaspor resmi sitesinden yer alan açıklamaya göre, Beşiktaş’ın da formasını giyen Samsunsporlu milli futbolcu Serdar Özkan ile 2 yıllığına anlaştı.

Şanlıurfaspor ayrıca Pendikspor’dan da defans oyuncusu Yasir Elmacı’yı da 1 yıllığına renklerine bağladı.

SERDAR ÖZKAN: “SABIRSIZLANIYORUM”
PTT 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor’un yeni transferi Sinan Özkan, Süper Lig yolunda takımına katkı sağlamak için sabırsızlandığını belirtti.

Özkan, yaptığı açıklamada, hedefleri olan büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu söyledi.

Torku Konyaspor’un kaliteli futbolculardan kurulu bir takım olduğunu ifade eden Özkan, Süper Lig’e çıkmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz sezon Sanica Boru Elazığspor’da gösterdiği performansı burada da ortaya koyacağını vurgulayan Özkan, şunları kaydetti:

”Amacım tabii ki goller atarak takımımın başarısına katkıda bulunmak. Ancak futbol bir takım oyunu. Yeri gelecek arkadaşlarım bana gol attıracak, yeri gelecek ben onlara asist yapacağım. Takım olursak, başarının geleceğine inanıyorum. Zaten kaliteli bir kadromuz var. Bunu sahaya yansıtarak amacımıza ulaşacağız. Süper Lig yolunda takımıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum.”

Özkan, Torku Konyaspor’un önemli bir taraftar desteğine sahip olduğunu, alacakları galibiyetlerle taraftarın desteğine en güzel şekilde karşılık vereceklerini söyledi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ