25 Nisan 2024 Perşembe

Selçuk benim kardeşim

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın bitiminin ardından verdiği demeçte “90 dakika oyuna hakimdik. Bireysel bir hatadan sonra oyun biraz dalgalandı” dedi.

10 kişi kalmış rakiple oynamanın zor olduğunu söyleyen Avcı, “Kilidi açmak gerekiyordu. Zeminden dolayı birtakım sıkıntılar yaşadık” diye konuştu.

Oyunun son bölümünde temponun düştüğünü belirten Avcı, ancak takımın topa sahip olduğunu belirtti.
Selçuk İnan konusundaki soruyu da cevaplayan Avcı, “Tercihler tartışılabilir. Önemli olan koltuğa saygı göstermektir. Bana değil. Bundan öncekilere hocalara gösterdikleri gibi” dedi.

Bir oyuncu üzerine gidilmemesi gerektiğini vurgulayan Avcı, “Hem Selçuk hem de Hamit çok kaliteli oyuncular bu takımı Dünya Kupası’na götürecek oyuncular” şeklinde konuştu.

Basının tepkisine de değinen Avı, “Daha önce milli takımı 5-6 konuda eleştiriyorlardı, bizi 1 konuda eleştirdiler” dedi.

“Her şeyden evvel bir takımız. Herkesin katkı koyması gerekecek” diyen Avcı, “Basın bize bu zamana kadar destek oldu. Destek olmalarını rica ediyorum. Her oyuncu katkı sağlamaya geliyor. Birtakım eksiklerimiz var. Daha iyi olacak. Şu anki sonuç bizi tatmin ediyor” diye konuştu.

Selçuk’un kardeşi gibi olduğunu belirten Avcı, “Ben onu genç takımlardan beri tanıyorum. Biz Hollanda’da topa sahip olduk. Ne hata yaptık, duran toptan gol yedik. Diğer oyunculara aynı şekilde saygısızlık yapmayalım lütfen. Hepsi değerli oyuncular” diyerek sözlerini tamamladı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ