23 Nisan 2024 Salı

Kocaman’dan heykel desteği

Fenerbahçe taraftarlarının Alex de Souza için yaptırdığı heykelin açılışı bugün gerçekleşti.

14:00’te başlayan açılışa dün doğum gününü kutlayan Alex, taraftarların yoğun desteği eşliğinde katıldı. Bu destek karşısında duygulanan Alex, gözyaşlarına hakim olamadı. Taraftarlar, heykelin arkasına Alex’in ve Aykut Kocaman‘ın resimlerinin yer aldığı iki pankart açtı.

Taraftarlara yönelik bir teşekkür konuşması yapan Alex, “Bu ülkeye gelmemi sağlayan insanlara teşekkür ediyorum. Transferimde büyük pay sahibi olan eski yöneticimiz Hakan Bilal Kutlualp’e de şükranlarımı sunuyorum. Elbette başkan Aziz Yıldırım da geldiğim günden bu yana bana destek oldu. Sorunlarımla baş etmemi sağladı. Farklı zamanlarda oynadığım tüm takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bana yol gösteren Christoph Daum ve idolüm Zico’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Luis Aragones de futbol görüşüyle bana çok şey kattı. Tabii ki Aykut Kocaman da sıkıntılı ve baskılı günlerde bizim yanımızdaydı. Ona da teşekkür borçluyum. Ama unutulmamalı ki ben bu kulübün büyük tarihinin çok küçük bir parçasıyım. Lefter’in ve diğer Fenerbahçe efsanelerinin yanında ben bir hiçim.” ifadelerini kullandı.

Alex’in yanı sıra teknik direktör Aykut Kocaman da açılışta hazır bulundu. Kocaman, son günlerde sorun yaşadığı oyuncusuyla kameraların karşısına geçmeyi ve samimi pozlar vermeyi ihmal etmedi. Kocaman’ın yanı sıra kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya da açılıştaydı. Başkan Aziz Yıldırım ise Topuk Yaylası’ndaki programını bahane göstererek açılışa katılmadı.

Yoğurtçu Parkı’ndaki Lefter Küçükandonyadis heykelinin yanında bulunan Alex heykelinin maliyeti tamamen taraftarlarca karşılandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ