25 Nisan 2024 Perşembe

Hedefim milli takım

Galatasaray‘ın Brezilya‘lı yıldızı Felipe Melo, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında en büyük arzusunun milli takıma geri dönmek olduğunu söyledi.

Galatasaray’da oynadığı dönem içerisinde kendisini geliştirdiğini anlatan Melo, sinirli futbolcu imajını yenmeye çalıştığını, rakip oyuncularla tartışarak gördüğü sarı kartlardan kurtulmanın, sigaradan kurtulmak gibi bir şey olduğunu ifade etti.

Artık daha sakin bir oyuncu olduğunu belirten Melo, “Birisi benimle saha içerisinde tartışmaya girmek istediğinde veya sert bir müdahalede bulunduğunda gökyüzüne bakıyor, 10’a kadar sayıyor ve yanından uzaklaşıyorum. İlk başlarda bunun için çok çaba sarfettim. Ama şimdi doğal bir hal aldı. Bu tıpkı birisinin sigarayı bırakmasına benziyor.” diye konuştu.

Artık Galatasaray’da bir idol olduğunu ifade eden Melo, “Sokağa çok zor çıkıyorum. İnsanlar bana sarılmak ve öpmek istiyor. Milli takıma dönmek istiyorum. Hocamın beni kişisel sebeplerden dolayı çağırmadığına inanmıyorum. Oynadığım maçlardaki istatistiklerime baktığınızda perfromansım ortada. Psikolojim git gide iyiye gidiyor ama bunlara rağmen hocam beni çağırmıyorsa başka sebepler olmalı.” dedi.

Kaynak: Star

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ