29 Mart 2024 Cuma

Arif’ten Cimbom’a tavsiyeler

Şampiyonlar Ligi‘ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, Çarşamba günü Old Trafford’da Manchester United ile karşı karşıya gelecek.

20 Ekim 1993’teki tarihindeki maçın kahramanlarından birisi olan Arif Erdem, Galatasaray’ın Devler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapması için karşılaşmanın ilk bölümünde savunmada dikkatli olması gerektiğine inanıyor.

Galatasaray’ın küçümsenmemesi gerektiğini Erdem, Bugün’e yaptığı açıklamada, “Manchester United iç saha avantajı nedeniyle herkes tarafından favori gösteriliyor. Fakat Galatasaray da yabana atılacak bir takım değil. Başarıyı elde etmek için inanmanız gerekiyor. Bu başarıların örneklerini Galatasaray’da birçok kez gördük. Kıran kırana bir mücadele olacaktır. Galatasaray oradan en kötü bir beraberlikle ayrılabilir” dedi.

Karşılaşmanın ilk bölümüne fazlasıyla dikkat edilmesi gerektiğini belirten Erdem, “Manchester United özellikle ilk 20 dakikalık bölümde gol bulmak için ciddi bir baskı kuruyor. Bizim maçta da o bölümde iki gol yemiştik. Bu bölümde sahadaki oyuncuların özveriyle mücadele etmesi ve dikkatli olması gerekiyor. Ayrıca Semih Kaya’nın savunmada sırıtacağına inanmıyorum” diye konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER