Home Futbol Haberleri Süper Lig Son 9 yılın en golcü Beşiktaş’ı

Son 9 yılın en golcü Beşiktaş’ı

son-9-y-l-n-en-golcu-be-ikta

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Sanica Boru Elazığspor’u 3-0 yenerek puanını 8’e yükseltip, gol averajıyla 3. sıraya yerleşen Beşiktaş‘ta yüzler gülüyor.

Maddi sorunları nedeniyle tasarrufa yönelen, ”FEDA” olarak adlandırılan 2012-2013 sezonuna sıkıntılı başlayan Siyah-Beyazlı futbol takımı, eski futbolcusu Samet Aybaba’nın teknik direktörlüğünde haftalar ilerledikçe artan performansıyla taraftarlarına umut vermeye başladı.

Son 9 yılın en gollü başlangıcı

Samet Aybaba yönetiminde Süper Lig’in ilk 4 haftasında toplam 10 gol atan Beşiktaş, son 9 yılın en gollü sezon başlangıcını yaptı.

Ligin ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1, ikinci haftasındaki derbide Galatasaray ile 3-3 berabere kalan Siyah-Beyazlılar, üçüncü haftada deplasmanda Kardemir Karabükspor, son olarak da dün sahasında Sanica Boru Elazığspor’u aynı sonuçla 3-0 yenerek, toplam gol sayısını 10’a yükseltti.

Beşiktaş’ın ligde bu sezonki gollerini Holosko (2), Fernandes (2), Almeida, Uğur Boral, Necip Uysal, Sivok, Hilbert ve Galatasaraylı Melo kendi kalesine attı.

Exit mobile version