26 Nisan 2024 Cuma

Karabük ilk 3 puanını uzatmada aldı

Spor Toto Süper Lig‘de 5. haftanın açılış maçında Kardemir Karabükspor ile Medical Park Antalyaspor arasında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanan mücadele 1-0 Karabükspor’un galibiyeti ile sona erdi.

Geçtiğimiz hafta sahasında Galatasaray’a 4-0 yenilen Medical Park Antalyaspor ve Bursaspor deplasmanından 4-1 mağlup dönen Kardemir Karabükspor’un yara sarmak için çıktıkları maç tam bir orta saha mücadelesi olarak geçti. İki takımın da savunma ağırlıklı futbolu, karşılaşmada fazla gol pozisyonu olmasını engelledi. Ancak karşılaşmanın son dakikalarında kazanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Ahmet İlhan Özek şık bir plase ile ağları havalandırdı ve takımına 3 puanı kazandırdı.

Mücadelenin 88. dakikasında Emre Güngör, ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Bu sonuçla ligdeki ilk galibiyetini alan Kardemir Karabükspor, puanını 4’e yükseltirken, Medical Park Antalyaspor 6 puanda kaldı.

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Volkan Bayarslan, Alpaslan Dedeş, Samet Çavuş

Kardemir Karabükspor: Tomic, Erdem, Yiğit, Birol, Cernat (Dk. 72 Mehmet Yıldız), Seric, Shelton (Dk. 80 Ahmet İlhan), İlhan Parlak, Mabiala, Muhammet, Bertül (Dk. 56 Lualua) 

Medical Park Antalyaspor: Hakan, Emre Güngör, Uğur, Melih (Dk. 86 Murat Nizam), Emrah, Ergün Teber, Janda, Deniz, Diarra (Dk. 65 Ömer), Koray, Mehmet Eren (Dk. 76 Aissati)

Gol: Dk. 90+2 Ahmet (Kardemir Karabükspor)

Kırmızı kart: Dk. 88 Emre Güngör

Sarı kartlar: Dk. 34 Shelton, Dk. 74 Mabiala, Dk. 90 Ahmet (Kardemir Demirçelik Karabükspor), Dk. 49 Emre Güngör, Dk. 89 Hakan, Dk. 90 Uğur (Medical Park Antalyaspor)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ