29 Mart 2024 Cuma

Beşiktaş’tan Hikmet Karaman’a cevap

Hikmet Karaman’ın “3-4 oyuncusunu çıkarın, Beşiktaş’ın takım olarak bizden farkı yok” sözlerini eleştiren Tamer Kıran, şunları söyledi:

“TALİHSİZ AÇIKLAMALAR”

Dünkü Gaziantepspor – Beşiktaş maçının ardından Gaziantep Teknik Direktörü Sayın Hikmet Karaman’ın Lig TV’ye verdiği röportaj sırasında “3-4 oyuncusunu çıkarın, Beşiktaş’ın takım olarak bizden farkı yok” şeklinde, Beşiktaş’ı ligin tecrübesiz bir takımı gibi sunmaya yönelik talihsiz açıklamasını, beklenmeyen bir başarı sonrası dozu fazla kaçırılmış bir sevinç gösterisi olarak değerlendiriyoruz.

“ZAFER SARHOŞLUĞUNA BAĞLIYORUZ”

Sayın Karaman’ın kastı aşan bu talihsiz yorumunu, kendisinin zafer sarhoşluğuna bağlıyor,  Beşiktaş gibi büyük camialardaki ruh ve profesyonellik kalitesi ile bu camialarda görev yapan teknik adam ve takımların, hangi noktalarda fark ve üstünlük taşıdığını iyi bilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

“BÜYÜK TAKIM ÜZERİNDEN GÜNDEM YARATMA…”

Bu örnekten de anlaşıldığı gibi; ‘Büyük Takım’ sadece kişiler ve günübirlik başarıyla olunmaz. “Büyük Camia” ise, bitmek bilmeyen büyük hayaller ve hedeflerler ile var olur.
Tesadüfi başarılardan stratejik çıkarımlarda bulunmak, açıklamayı yapanı yukarı taşımayacağı gibi, kendisini “büyük takım üzerinden gündem yaratma” kolaycılığına sürükler. İşte bu nedenle Beşiktaş olarak takımımızı tesadüfi başarılardan elde edilen stratejilerle yönetmek yerine, sürdürülebilir başarılar için stratejiler geliştirerek ileriye taşımak için aralıksız çalışıyoruz.

Türk spor kamuoyunun bilgisine sunarız.

Tamer Kıran

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER