20 Nisan 2024 Cumartesi

Kadıköy’de dev kapışma

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak ve sadece kadınlar ile çocukların izleyebileceği maçı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise İlker Meral.

Fenerbahçe – Trabzonspor muhtemel 11’leri:

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Mehmet Topal, Meireles, Mehmet Topuz, Stoch, Alex, Sow
 
Trabzonspor: Onur, Celustka, Mustafa, Bamba, Emerson, Sapara, Zokora, Alanzinho, Yasin, Olcan, Halil 

Kadıköy deplasmanı öncesinde Trabzonspor camia olarak kenetlendi. Geçen hafta yapılan “Şampiyonluk” açıklamasıyla birlitke bordo-mavili camia tek vücut oldu. Takım, şehirden büyük bir kalabalık ile uğurlandı ve İstanbul’da da 2000 taraftar tarafından karşılandı. Maç öncesinde can sıkan tek konu ise sakatlıklar. Konuk takımda ilk 11’in önemli isimler Volkan Şen ve Olcan sakatlıkları yüzünden takımdaki yerlerini alamayacak.

Fenerbahçe Süper Lig’de sahasında Trabzonspor’a karşı en son 1997-98 sezonunda kaybetti. 1997-98 sezonunda sahasında rakibine 3-1 yenilen Fenerbahçe daha sonra oynanan 15 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik aldı. Fenerbahçe 2006-07 sezonu 32.haftasında sahasında oynaması gereken maçı İzmir Atatürk Stadı’nda oynamış ve Trabzonspor ile 2-2 berabere kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan etmişti. İki takım arasında toplamda oynanan 78 lig maçında 32 kez Fenerbahçe, 22 kez Trabzonspor kazandı, 24 maç berabere bitti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ