26 Nisan 2024 Cuma

Kabus gibiydi

Samet Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Niğde Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, böyle maçların çok zor geçtiğini söyledi.

Oyuncularında konsantrasyon eksikliği gördüğünü belirten Aybaba,  ”Şans verdiğimiz arkadaşlarımızın, bu maçları ciddiye almaları gerekiyor. Çok büyük bir takımın formasını hak etmek için mücadele ediyorlar. Önlerine gelen fırsatları çok iyi değerlendirmeleri lazım. Bu anlamda biz daha farklı şeyler bekliyorduk ama onların da mazeretleri var. Yüksek rakım, saha şartları çok kötüydü. Bir de gündüz maçı oynama gibi mazeretleri var. Böyle maçlar zor olur. Kabus gibiydi bizim için, iyi bitti. Artık bundan sonraki maçlarda bu arkadaşlarımızın konsantrasyonunun nasıl olması gerektiğiyle ilgili geniş bir toplantı yapmamız gerekir diye düşünüyorum. Böyle rakipler büyük takımlara karşı hem çok koşar, çok mücadele eder hem de çok pozisyon bulur. Bundan önce de bunları yaşadık. Bunun tipik bir örneğini gördük” dedi.

Niğde Belediyesor Teknik Direktörü Rıfat Avcu da Beşiktaş gibi bir takımla eşleşmenin heyecanıyla gereken çabayı gösteren takımını kutladığını ifade etti.

Avcu, ”Beşiktaş’a tur atladığı için başarılar diliyorum. Kendi takımıma da üstün gayret göstererek, zaman zaman üstün oynadığı için kutluyorum. Bu performansı lig maçlarına da yansıtırsak şampiyonluğa uzanırız diye ümit ediyorum. Bu maçın, futbolcularımın tecrübesini artırdığına inanıyorum” dedi.

Kendisinin ve futbolcularının bu maçta konsantrasyonlarının en üst seviyeye çıktığını anlatan Avcu, ”Futbol akıl oyunu, güç, kuvvet daha sonra gelir. Biz kendi kimliğimizi sahaya yansıttık. Beşiktaş belki bizi hafife almış olabilir. Aybaba’nın bizi yüceltecek sözler söylemesi memnuniyet verici” şeklinde konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ