29 Mart 2024 Cuma

Randal Falker Beşiktaş’ta

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, 27 yaşında 2.01 boyunda ve 115 kilo olan başarılı pivot Randal Falker ile anlaşmaya vardı.

Daha önce 4 sene Fransa’nın Cholet Basket takımında forma giyen deneyimli oyuncu, bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde sağlık kontrolünden geçti. Bir dizi testten geçirilen oyuncuda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı bildirildi.
 
Yeni transfer Randal Falker, Beşiktaş resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu:
“Dün İstanbul’a geldim. Daha henüz tam anlamıyla gezme fırsatım olmadı. Ama gördüğüm kadarıyla çok büyük şehir. İlk tanıştığım trafik oldu. Kendisi kadar trafiği de büyük bir şehir İstanbul.”

‘Başarılı Olmaya Geldim’
“Ben başarılı olmak için basketbol oynuyorum. Basketbol benim için çok şey ifade ediyor. Buraya da başarılı olmak için geldim. Elimden ne geliyorsa sahada takımımın başarısı için ortaya koyacağım.”

‘Erman Kunter Başarılı Bir Antrenör’
“Erman Kunter’le daha önce de çalıştım. Bana göre çok başarılı ve iyi bir antrenör. Kendisi oyuncularına karşı çok sıcak kanlı ve iyi niyetli, bu da onun başarısının parçalarından biri. Onunla çalışmak bana mutluluk veriyor.”

‘Takım iyi oyunculardan kurulu’

“Dün takımımın hazırlık maçını izleme şansım oldu. Gördüğüm kadarıyla iyi bir kadroya sahibiz. Güçlü oyuncularımız var. Ben de onlara katkı sağlayacağım.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER