27 Nisan 2024 Cumartesi

Trabzon’da puan kaybetti

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor ile Mersin İdman Yurdu arasında oynanan karşılaşma 1-1 eşitlik ile sona erdi. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yenildiği haftada eline geçen büyük fırsatı değerlendiremeyen Bordo-Mavili ekip, üst sıralara tırmanma şansını tepmiş oldu.

İki takımın da fazla gol pozisyonu üretemediği karşılaşmada Mersin İdman Yurdu, karşılaşmanın 14. dakikasında Nobre ile golü buldu. Culio’nun pası ile hareketlenen Brezilyalı golcü, açısı dar olmasına rağmen sert bir şutla Onur’u avladı ve takımını öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında iyi kapanan Ege temsilcisi, soyunma odasına tek farkla önde girdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor, 46. dakikada Soner’in şık plasesi ile beraberliği yakaladı. Ancak kalan dakikalarda iki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca mücadele 1-1 sona erdi. Trabzonspor’un Porto’dan transfer ettiği Janko, ilk kez 11’de başladığı mücadelede vasatı aşamazken, ikinci yarıda yerini Henrique’ye bıraktı.

Öte yandan ligde daha önce Hüseyin Avni Aker’de oynadığı iki karşılaşmadan da gol yemeden galibiyetle ayrılan Trabzonspor, evindeki üçüncü maçında ilk kez puan kaybı yaşamış oldu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ