20 Nisan 2024 Cumartesi

Yılmaz Vural ilk antrenmanına çıktı

Sanica Boru Elazığspor, ligin 8. haftasında deplasmanda yapacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Bordo-Beyazlı ekibin teknik direktörlüğüne getirilen Yılmaz Vural, takımla ilk antrenmanına çıktı.

Kulüp tesislerinde yapılan idmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Pascal Feindouno ve Amr Hassan Zaki ile oturma izni işlemlerini sürdüren Marvin Zeegelaar ve Julian Faubert katılmadı.

Teknik ağırlıklı geçen antrenmanda sakatlıkları süren Herve Germain Tum ve Mücahit Atalay ise masör Kemal Şenaydın nezaretinde takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Vural, idman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, oyuncularla bir araya gelerek top kaybı, hücum ve savunmada çoğalamama sorunlarını tespit ettiklerini, buna göre bir antrenman programı hazırladıklarını söyledi.
Vural, ”Her dört maçta en az beş puan toplamayı hedef olarak belirledik. Buna göre, ligin 28. haftasında en azından 35 puanda olmamız gerekiyor. Kalan 6 maçta da 3-4 puan almamız halinde ligde kalırız” dedi.

Sanica Boru Elazığspor’un yeni teknik adamı, şöyle konuştu:
”Takımımız ilk dört maçlık dilimde bir puan almış. Burada eksi 4 puan borcu var. İkinci dilimde iki puan almış. Ama Orduspor deplasmanında kazanırsa 5 puan oluyor. Demekki takımın ikinci dilimde hiçbir kaybı olmamış. Yani bu kadar ortalığı yıkmanın anlamı yok. Eksi 4 puan borçla üçüncü dilime gireceğiz. O dilimde 9 puan alırsak rakiplerimizle eşit duruma geliriz. Oyuncularıma gösterdiğim yol bu. O yüzden çok gerilmeye, ligin 7. haftasında bu takım düşmüş gibi moralsiz olmaya gerek yok.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER