29 Mart 2024 Cuma

Eboue ve Amrabat derbide oynamayacak

Fildişi Sahilleri forması giyen Emmanuel Eboue ve Fas Milli Takımı’nda yer alan Nordin Amrabat, ülkelerinin Afrika Uluslar Kupası’na katılma hakkı kazanmasından dolayı 1 ay boyunca Galatasaray ile birlikte olamayacak.

Fildişi Sahilleri ve Fas’ın, 19 Ocak’ta start alacak ve 10 Şubat’ta sona erecek Afrika Uluslar Kupası’na katılacak olması Galatasaray’ın işlerini zorlaştırdı. Fildişi Sahilleri ve Fas’ın turnuvaya katılma hakkı elde etmesi ile Galatasaray, Amrabat ve Eboue gibi iki önemli oyuncusundan yaklaşık 1 ay faydalanamayacak. Amrabat için Fas’ın erken elenme ihtimalinden dolayı daha umutlu olan Galatasaray, yine de Fas gruptan çıkamasa bile Beşiktaş maçında Amrabat’ı kullanamayacak. Grup aşamasının 30 Ocak’ta sona ereceği turnuvada favorilerden Fildişi Sahilleri forması giyen Eboue’nin dönüşünün ise muhtemelen turnuva sonuna kadar uzaması bekleniyor.

Galatasaray, bu periyotta 20 Ocak’ta Kasımpaşa ile; 27 Ocak’ta Beşiktaş ile, 3 Şubat’ta Bursaspor ile ve 10 Şubat’ta da Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER