26 Nisan 2024 Cuma

Avcı daha sert olmalı

Türkiye’nin yıldız orta saha oyuncusu Hamit Altıntop, Macaristan yenilgisinin ardından görüşlerini basınla birlikte paylaştı.

Dün akşam Macaristan’ın konuğu olan milliler, maça iyi başlamasına rağmen sonradan kalesinde gördüğü gollerle sahadan yenik ayrılarak yine hayal kırıklığı yarattı.

Abdullah Avcı’nın oyuncularına gerektiğinden çok daha iyi davrandığını söyleyen Hamit maçtan sonra DHA’ya yaptığı açıklamada, “Abdullah Avcı pozitif bir kişiliğe sahip. Detaylara çok dikkat ediyor ve takımı da bu şekilde maçlara hazır hale getiriyor. Onu eleştirmek için söylemiyorum ama bu iyi niyetli ve pozitif yapısının biraz daha sert olması gerektiğine inanıyorum. Bunu tecrübelerime dayaranak söylüyorum. Bazen ciddiyeti hissettirmek gerekir.” diye konuştu.

‘Akhisara’a iki gol attın mı kralsın’ sözüne gelen eleştirilere de cevap veren Hamit, “Akhisar hakkında verdiğim örnek sadece onlar için değildi. Ben sadece örnek verdim. Bunu Türk futbolu için söylemiştim. Düşüncem doğru veya yanlış olabilir.” ifadelerini kullandı.

Macaristan maçına iyi başladıklarını da sözlerine ekleyen başarılı oyuncu, “Söyleyecek bir şey yok. Nasıl oldu anlamadık. İlk yarıda gayet iyiydik. Artık önümüzdeki tüm maçları kazanmalıyız. Bu maça daha olumlu bir hava ile çıkmıştık. Dışarıdan nasıl gözüküyor bilmiyorum ama hepimiz çok üzgünüz.” sözlerini sarfetti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ