Home Futbol Haberleri Şampiyonlar Ligi Terim: Çok değişik şeyler olabilir

Terim: Çok değişik şeyler olabilir

terim-cok-de-i-ik-eyler-olabilir

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Cluj karşılaşması sonrasında yaptığı konuşmada, “Mutluyum. Arena’da neyin suya takıldığını gösterdiğimiz için. Orada suya takılan şey kalitemizdi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Taraftarımız ise müthiş bir destekle takımın arkasında durdular. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Grupta kazandıkları maç sonrası yaşanabilecek senaryoların sonucunda farklı şeyler yaşanabileceğini belirten Terim, “Bir hesap yapmıştık buraya gelmeden önce. İnşallah bu maçtan sonra biz Manchester United’ı, Cluj da Braga’yı yenerse çok değişik şeyler olabilir” dedi.

İstanbul’da Manchester United karşısında çok zor bir maç oynayacaklarına değinen başarılı çalıştırıcı, “Şu anda fikstürü en kötü olan biziz. Manchester’ın bir iddiası yok ve yedeklerle çıkacaktır ama onların yedek oyuncuları çok kaliteli. Manchester United ne olursa olsun büyük ve kaliteli bir takımdır. İnşallah kazanırız. Takımımızda herkese görev düşüyor” diyerek konuşmasını sonlandırdı.


Exit mobile version