25 Nisan 2024 Perşembe

Efes liderlik için sahada

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi 2012-2013 sezonu 1. Tur C Grubu 5. hafta maçında yarın İstanbul’da, namağlup lider Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 20.45’te başlayacak mücadelede Andolu Efes adına Stanko Barac sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

THY Avrupa Ligi’nin dördüncü haftasında Anadolu Efes, İspanya temsilcisi Caja Laboral’i deplasmanda 76-64 mağlup ederek ikinciliğini sürdürdü. Zalgiris Kaunas ise kendi evinde İtalya takımı EA7 Emporio Armani’yi 92-87 yendi ve liderliğini korudu.

Özerhun: ”Bütün basketbolseverleri maça bekliyoruz”
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Zalgiris Kaunas karşılaşması için basketbolseverleri Abdi İpekçi Spor Salonu’nda davet etti.

Özerhun, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

”Litvanya ekibi grubumuzda yenilgisi olmayan tek takım. İki takım arasında oynanacak olan bu karşılaşma zirve için de büyük bir mücadeleye sahne olacak. Grubu arzu ettiğimiz en üst noktada bitirebilmek için İstanbul’da maç kaybetmemeliyiz. İnanıyorum ki muhteşem seyircimizin desteği ile Zalgiris Kaunas’ı yenerek zirve için önemli bir avantaj yakalayacağız. Bütün basketbolseverleri bu maça bekliyoruz.”

Mahmuti: ”Zirvede yer almak istiyoruz”
Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Oktay Mahmuti ise, Zalgiris Kaunas’ın güçlü bir ekip olduğunu, ama kendi seyircileri önünde kazanmak istediklerini söyledi.

Mahmuti, şu ifadeleri kullandı:

”Zalgiris Kaunas, dört maçta dört galibiyet alan ve saygı uyandıran bir takım. Yıllarca yurt dışında oynamış Litvanyalı oyuncular ve buna ek olarak çok iyi yabancı oyuncular ile birlikte Zalgiris Kaunas’ın güçlü bir kadrosu var. Ama biz de kendi sahamızda seyircimiz önünde kazanmak ve ilk yarı maçları sonunda zirvede yer almak istiyoruz.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ