26 Nisan 2024 Cuma

Fenerbahçe’nin zafer gecesi

Gruaptaki 3 maç sonunda tek yenilgisiz takım olarak yoluna devam eden Fenerbahçe, gruptan çıkma yolunda dev bir adım atacağı maçta AEL ile karşılaştı.

Karşılaşmanın 10. dakikasında ilk kez rakip kaleye giden sarı-lacivertliler, pozisyonun devamında 11. dakikada duran topta Kuyt’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golde Gökhan’ın ceza sahasındaki topuk pası da görülmeye değerdi. Golden sonra karşılaşmada daha etkili olmaya başlayan Fenerbahçe, rakibine pozisyon vermedei. 41. dakikada bu kez Crsitian güzel bir topuk pası verdi ve Sow’un attığı güzel golle farkı 2’ye çıktı. 

İlk yarıyı bu gollerle 2 farklı önde tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarıda istediği gibi oynamaya devam etti. 65. dakikada Oion’un da gole giden Sow’u düşürdükten sonra kırmızı kart görüp oyundan atılmasıyla iyice rahatlayan Fenerbahçe, önemli fırsatları harcasa da maçtan 2-0 galip ayrıldı.

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Kristinn Jakobsson

FENERBAHÇE: Volkan, Gokhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali (Dk. 71 Caner), Meireles (Dk. 80 Recep), Mehmet Topal, Cristian (Dk. 71 Selçuk), Stoch, Kuyt, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

AEL: Degra, Parpas, Orion, Dede, Carlitos, Luciano, Miguel, Nikolaou, Sergio (Dk. 60 Dickson), Monteiro (Dk. 60 Edmar), Konstantinou (Dk. 72 Vohou)
TEKNİK DİREKTÖR: Jorge Costa

GOLLER
: Dk. 11 Kuyt, Dk. 41 Sow
SARI KARTLAR: Dk. 52 Carlitos, Dk. 55 Konstantinou
KIRMIZI KART: Dk. 70 Ouon

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ