26 Nisan 2024 Cuma

Biyonik adam Elmander

Galatasaray’da Elmander sevinci yaşanıyor. Cluj maçında sakatlanan ve geri dönüşünün 2 ayı bulabileceği iddia edilen İsveçli golcü, bugün antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Yıldız golcünün Mersin maçının kadrosuna alınması bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak Galatasaray resim internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: “Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına açık olarak gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Takımımız, antrenmana ısınma ve açma – germe hareketleriyle başladı. Ardından üç gruba ayrılan oyuncularımız, beşe iki top kapma çalışmasıyla idmanı sürdürdü.

Ana bölümde dar alanda çift kale maç yapıldı.Sakatlığı sona eren Johan Elmander, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00’de yapacağı idmanla tamamlayacak. Takımımız, öğleden sonra özel bir uçuşla Adana’ya gidecek. Ardından karayoluyla Mersin’e hareket edecek. “

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ