25 Nisan 2024 Perşembe

Bakkal’lı Karabük kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Karabükspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Karabükspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Karabükspor 4 hafta sonunda sahasında 3 puana attığı 3 golle uzandı.

Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu. Henüz 4. dakikada Turuncu-Beyazlı ekip Webo’nun attığı golle rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

Ev sahibi Karabükspor 33. dakikada kazandığı penaltıyı Cernat ile gole çevirince maçta skora denge geldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.

İkinci yarıya gelindiğinde Karabükspor seyirci desteği ile birlikte ataklarını sıklaştırdı. Aradığı golü İlhan ile bulan Karabükspor 62. dakikada rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında durumu 2-1’e taşıdı.
Dakikalar 90’ı gösterdiğinde sahneye LuaLua çıktı. Karabükspor attığı son dakika golüyle farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Karabükspor’un 3-1 üstülüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla Karabükspor 12 puan ile 12. sırada yer alırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 11 puan ile 13. sırada yer aldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ