20 Nisan 2024 Cumartesi

Aslan Karabük karşısında

Galatasaray, önümüzdeki hafta Manchester United ile çok kritik bir maça çıkacak olan Arena’da bu zorlu mücadelenin provasını gerçekleştiriyor.

Lider Galatasaray, 12. haftanın açılış maçında Kardemir Karabükspor’u Türk Telekom Arena Stadı’nda ağırlıyor. Geçen hafta aldığı Mersin beraberliğiyle ligde serisi bozulan Cimbom, seyircisi önünde Karabük’ü devirerek hem zirvedeki yerini sağlamlaştırmak hem Manchester United maçı öncesi moral depolamak istiyor.

Sarı kırmızılılarda sakatlığı düzelen Elmander ve 11 maçlık cezası sona eren Engin Baytar’ın da takıma dönmesiyle karşılaşma öncesi hiçbir eksik bulunmuyor.

Galatasaray’da 3 oyuncu, Kardemir Karabükspor maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Ligde 3’er sarı kartı bulunan Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Hakan Balta, yarın bir kez daha sarı kart görmeleri durumunda, 13. haftada Sanica Boru Elazığspor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek

Skibbe ile yollarını ayırdıktan sonra takımı Mesut Bakkal’a emanet eden Karabükspor geçen hafta aldığı İBB galibiyeti sonrası Arena’da sürpriz peşinde… Karabük’te maç öncesi cezalı olan Kağan ve sakat olan Shelton, Seric, Jahiç, Uğur Uçar ve Gökhan Ünal kadroda yer almıyor.

Türk Telekom Arena’da saat 20.00’de başlayacak Galatasaray – Karabükspor mücadelesinde Tolga Özkalfa düdük çalacak.

GALATASARAY – KDÇ KARABÜKSPOR
STAT: TT Arena       
HAKEM: Tolga Özkalfa

SAAT: 20:00

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Cris, Dany, Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Emre, Umut, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

KDÇ KARABÜKSPOR: Tomiç, Erdem, Deumi, Mabiala, İshak, Yiğit, Birol, İlhan, Ahmet, Cernat, M. Yıldız   
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER