Home Spor Haberleri Futbol Haberleri Burada kalmam çok zor

Burada kalmam çok zor

burada-kalmam-cok-zor

Galatasaray’ın Brezilyalı ön liberosu Felipe Melo, gelecekte Galatasaray’da kalıp kalmayacağının kendisine bağlı olmadığını ifade etti.

Brezilyalı oyuncu, ülkesinde Globoesporte’ye yaptığı açıklamada “Galatasaray’a gitme kararını Taffarel ile konuşup aldım. Elano’ya da danıştım. Türkiye’yi aşırı dindar bir Asya ülkesi sanıyordum ama düşündüğümden tamamen farklı bir yer çıktı. İnsanlar oldukça yardımsever, güleryüzlü ve futbolu çok seviyorlar.” sözleriyle Türkiye’den övgüyle bahsetti.

29 yaşındaki oyuncu, Alex soruları üzerine ise “Alex ile benim durumum çok farklı. Alex çok uzun yıllar burada forma giydi ama benim sadece ikinci sezonum. Hâlâ Juventus’un oyuncusuyum. Burada devam etmem oldukça zor. Alex buraya uzun vadeli planlarla geldi ama benim gelecek sene nerede olacağım benim karar verebileceğim bir durum değil. Ayrıca Alex’e büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum. 8 sene emek veren biri olarak 2 dakikada kapının önüne kondu.” cevabını vererek gelecekte nerede oynayacağını kestiremediğini açıkladı

Melo, son olarak kendini değerlendirirken; “Bu yıl daha çok sorumluluğum var. Henüz gol atamadım. Şampiyonlar Ligi’nde de penaltı kaçırdım ama gittikçe iyiye gidiyorum. Transfer döneminde belirsiz geçen zaman beni çok etkiledi. Fiziksel formum daha yeni %100’e yaklaşıyor.” ifadeleriyle performansının gittikçe arttığını dile getirdi.

Exit mobile version