19 Nisan 2024 Cuma

Beşiktaş’ın talebi reddedildi

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, futbol ve basketbol takımlarının aynı gün ve saatte yapacağı maçlardan dolayı program değişikliği için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurduklarını, ancak maç saatlerinin yayınlanmasından dolayı değişikliğin mümkün olmadığı yönünde kendilerine yanıt verildiğini söyledi.

Kavalcı, yaptığı açıklamada, 23 Kasım Cuma günü ligde Akhisar Belediyespor karşılaşmasının yanı sıra erkek basketbol takımının THY Avrupa Ligi’nde Brose Baskets Bamberg ile oynayacağı mücadelenin aynı saatte olmasıyla ilgili olarak ”Futbol takımının maç saatinin değişmesi için TFF’ye başvurduk. Ancak federasyon, daha önce basketbol maçının saati bilinmediği için yapabilecekleri bir şey olmadığını söyledi. Futbol karşılaşmasının önemi de büyük. Maç saatlerinin yayınlanması ve televizyon yayınının da ona göre belirlenmesi nedeniyle programda değişiklik yapamayacakları yönünde yanıt verdiler. İki karşılaşmanın aynı gün ve saatte olmasından dolayı üzgünüz” diye konuştu.

Basketbol takımının oynayacağı karşılaşmanın çok önemli olduğunu kaydeden siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, ”Yendiğimiz takdirde bir üst tura çıkacağız. Futbol takımımız yendiğinde maç fazlasıyla da olsa lider olacak. O gün en azından taraftarlarımız liderlik sevincini yaşayacak” ifadelerini kullandı. 

İki karşılaşmanın aynı gün ve saatte olmasından dolayı taraftarlardan özür dileyen Ahmet Kavalcı, siyah-beyazlılardan 23 Kasım Cuma günü için özveride bulunmasını istedi. 

”Bir evde 4 kişi varsa 2’si futbol maçına, 2’si basketbol maçına gelsin” diyen Kavalcı, ”Taraftarlarımız bu hafta için fedakarlık yapsınlar. İnşallah iki karşılaşma güzel geçer. Umarım basketbolda üst tura çıkarız, futbol takımımız da maçı kazanarak lider olur” şeklinde konuştu. 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER