26 Nisan 2024 Cuma

3 puanı alacağız

Hamit Altıntop’un Manchester United maçı öncesinde yaptığı açıklamalar şu şekilde: 

“Grupta dört maç oynadık ama istediğimiz sonuçları maalesef alamadık. Beşinci maçta üç puanı istiyoruz. Son lig maçı iyi olmadı ama Şampiyonlar Ligi farklı bir lig. Bunun önemini biliyoruz. Hocamız bizi en iyi şekilde açıklayacaktır.

Yarın Arena’da olacak atmosfer bizim için avantaj olacak. Biz Fatih Hoca’dan bunu öğrendik. Eğer sahaya bunu yansıtırsak rakip takım bizi ilgilendirmez.

Fatih Hoca izin verirse yarın oynarım. Geçen yıl Galatasaray takımı çok iyi futbol oynadı ve hak ettiği şampiyonluğu aldı. Bu hep böyledir, şampiyonluktan sonraki sezon hep daha zordur. Takımda her şey dört dörtlük değil. İyi bir yolda olduğumuza inanıyorum. İstediğimiz sonuçları alınca ben de daha iyi olacağım.

Hocamız saha içinde herkese yeteri kadar özgürlük veriyor. Son maçta istediğimiz şeyleri yapamadık. Benim için nerede oynadığımın bir farkı yok. Her yerde elimden geleni yapmak istiyorum. Futbolda yenilmemek her zaman önemli. Hedefimiz kazamak. Ben fazla hesap yapmayı sevmem. O yüzden önce yarın maçı oynayalım.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ