29 Mart 2024 Cuma

Bu gruptan çıkacağız

Karşılaşmada yüksek tempoda keyifli ve zevkli bir futbol oynandığının altını çizen Fatih Terim sözlerini şöyle sürdürdü:

“Açıkcası Manchester United’ı yenmek önemli bir iş. Bizim için olabilecek en iyi senaryolardan biri bizim galibiyetimiz ve Cluj’un kazanmasıydı. Yedişer puanla ilerliyoruz, biz Braga’ya onlar da Manchester’a gidiyorlar.

Bugün hem içerdeki hem de dışardan katılan oyuncularımız çok iyi oynadılar. İlerleyen haftalarda Elmander’in fiziği daha iyi duruma gelecek, Melo’nun performansı yükselecek. Zaten böyle bir oynamasaydık Manchester’ın hangi takımı olursa olsun yenemezsiniz.

Bir sonraki maçta Braga bizi yenmek için rahat oynayacak. Biz bu durumdan nasıl faydalanabiliriz onun hesaplarını yapacağız. Sonuçta 11 kişi savunma yapmak hücum etmekten daha kolay. Bu gruptan çıkmanın bizim için başarı olacağını söylemiştik, bunu başarmamıza da az kaldı.

Taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bugün bizim için harika bir şov hazırlamışlardı. Ayrıca maçı Amerika’da izleyen başkanımıza da selam gönderiyorum. Bu kadar yoğunluğun arasında tebriklerini bizden eksik etmeyen başbakanımıza teşekkür ediyorum.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER