24 Nisan 2024 Çarşamba

Transfer yapabiliriz

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim’den talep gelmesi halinde ara transfer döneminde transfer yapacaklarını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi’nde oynanan son iki maçtan alınan galibiyetlerle geleceğe umutla baktıklarını dile getiren Aysal, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. Cluj’un oynayacağı maçı düşünmeden Braga’yı Portekiz’de yeneriz ve gruptan çıkarız. Grup maçlarına çok iyi başlayamamıştık. Ancak Cluj ve Manchester United galibiyetleriyle geleceğe yönelik umutlarımız arttı” dedi.

Transfer için son sözü Fatih Terim’in söyleyeceğini dile getiren Aysal, “Gruptan çıkmamız halinde, hocamızdan da talep gelirse transfer için girişimlerimiz olabilir” diye konuştu.

Turnuvadaki hedeflerinden de bahseden Aysal, “Bu yıl için beklentileri üst seviyede tutmuyoruz. Uzun vadede yakalayacağımız başarıların ilk adımları olarak görmemiz lazım. Gruptan çıktıktan sonra alacağımız hiçbir sonuç başarısızlık olarak adlandırılmamalı. Avrupa Ligi’ne yola devam etmeyi hedeflemiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde ilk 8’e girmek isterim” şeklinde konuştu.

Galatasaray’ın ara transfer döneminde Bursaspor’lu Ozan İpek ve Eskişehirspor’lu Alper Potuk’la ilgileneceği iddia ediliyor.

 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ