26 Nisan 2024 Cuma

Kolay bir galibiyet oldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba 3-1 kazanılan Akhisar Belediyespor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Akhisar Belediyespor karşısında beklediklerinden rahat bir galibiyet aldıklarını belirten Aybaba, “Maçın daha zor geçeceğini düşünüyordum. Bu tip maçlarda rakipler daha dirençli olur. Sizin de bu dirence cevap vermek için bir sebebiniz olmalı. Bizim sebebimiz liderliğe yükselebilmekti. 7 dakikada işi bitirdik, sonrasında ise rehavete kapıldık. Rakip ikinci yarıda zaman zaman etkili olsa da maçı kazanmayı bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Aynı zamanda son 16’ya kalan basketbol takımımızı da kutluyorum. Beşiktaş her yere yetiyor.” ifadelerini kullandı.

Skor 3-0’a geldiğinde kaleye Cenk’i almayı düşündünüz mü sorusunu da yanıtlayan Aybaba, “Cenk son derece kişilikli ve karakterli bir oyuncu. Kendisiyle sürekli konuşuyoruz. Herkes adaletli bir hoca olduğumu biliyor. Bu yüzden kim hazırsa sahada onu oynatıyoruz.” yorumunu yapan Samet Aybaba şampiyonluk ile ilgili olarak da “içimizdeki gizli hedefi zamanı gelince açıklarız.” şeklinde konuştu.

Maçta kırmızı kart gören Almeida ile ilgili de konuşan başarılı teknik adam, “Almeida kupa maçında sahada olmayacak ancak önümüzdeki lig maçında forma giyebilecek. Zaten Ankaragücü’ne karşı oynatmayı düşünmüyordum, hakem benden önce davrandı.” diyerek sözlerini noktaladı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ