17 Mayıs 2024 Cuma

Yeni İnönü’ye Nisanda başlanacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş camiasının beklediği haberi Almanya’dan verdi.

Fikret Orman, yıkılıp aynı yerinde yeniden yapılacak olan İnönü Stadı’na ilk kazmanın Nisan ayında vurulacağını açıkladı. Yenilenecek İnönü Stadı’nın işletmesine talip olan ve bunun için 150 milyon Dolar vermeyi taahhüt eden Sportfive şirketi ile görüşmeler yapıp, yine aynı firmanın işlettiği statları gezmek amacıyla Almanya’da bulunan Fikret Orman, stadın inşaatına Nisan ayında başlanacağının müjdesini verdi.

Yeni stadın 42 bin koltuk kapasiteli olacağı, 150 adet locanın yapılacağı belirtilirken, içinde ayrıca restorantların ve VIP Park’ın bulunacağı ifade edildi. Stadın inşaatının ise 1 sezonda bitirilmesi planlanırken, bu süreçte Beşiktaş’ın maçlarını hangi statta oynayacağına ise teknik direktör Samet Aybaba ve futbolcuların görüşü alındıktan sonra karar verileceği kaydedildi.

Başkan Orman ve yeni stadyum projesinden sorumlu yönetici Umut Güner’in yanı sıra futbol komitesi başkanı Tamer Kıran da Almanya’da bulunuyor. İsmail Köybaşı ile birlikte Münih’e giden Kıran, burada Orman ve Güner gibi stat incelemesi de yapacak.
Kaynak: Milliyet

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ