28 Mart 2024 Perşembe

Beşiktaş 2 transfer yapacak

Beşiktaş, feda sezonunda aldığı iyi sonuçlar sonunda zirveye yaklaşırken bir taraftan da kadroya takviye yapmayı planlıyor.

Teknik direktör Samet Aybaba‘nın önceliği sol bek. İsmail Köybaşı’nın sakatlığının tekrarlaması sonucunda sezonu kapatması transferde ilk rotayı sol beke çevirdi.

Beşiktaş’ın devre arası transfer döneminde ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Gökhan Süzen‘i kadrosunu katmaya çalışacak.

Gökhan Süzen, defansın solunda görev yapmasına rağmen sol kanattan yaptığı bindirmelerle etkili oluyor. Gökhan’ın transferinin gerçekleşmesi durumunda Beşiktaş’ta sol kanat Gökhan Süzen, Uğur Boral ikilisine emanet edilecek.

Samet Aybaba’nın ikinci hedefi ise golcü. Yaz transfer sezonunda istediği golcüyü kadrosuna katmayan Beşiktaş, Eskişehirspor’dan kiraladığı Batuhan Karadeniz’den de istediğini verimi alamadı.

Beşiktaş’ta bu mevkiye ilk aday Dinamo Kiev’in golcüsü Artem Milevsky. Ancak Milevsky’yi Fiorentina’nın da istemesi bu transferi zora sokuyor.

Beşiktaş’ın ikinci golcü adayı ise Spor Toto Süper Lig’den. Gökhan Süzen’in takım arkadaşı olan İBB forması giyen Pierre Webo. Webo’da Beşiktaş’a gelmek istiyor. Kulüp başkanlarının anlaşması durumunda Beşiktaş, devre arasında 2 İstanbul Büyükşehir Belediyespor’lu oyuncuyu kadrosuna katabilir.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER