23 Nisan 2024 Salı

Takım olduk

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta 16 puan toplayan Beşiktaş’ın Alman sağ beki Roberto Hilbert, sabah antrenmanı öncesinde, kameraların karşısına geçti.

İyi performanslarını ilk yarının sonuna kadar sürdürmek istediklerini söyleyen Hilbert, sözlerine şöyle başladı; “Herkes sezon öncesinde takımın kötü dönemden geçtiğini söylüyordu. Kötü takım olduğumuzu düşünüyordu. Biz herkese ne kadar iyi bir takım olduğumuzu ve nasıl takım halinde hareket ettiğimiz gösterdik. Şimdilik hedefimiz, devre arasına kadar bu performansımızı devam ettirmek ve ikinci yarıda da elimizden en iyisi yapmak.”

 ‘Bu sezon ile geçen sezon arasında ne değişti?’ sorusuna ise Alman futbolcu şu cevabı verdi; “Değişen şey kesinlikle takım ruhu… Geçen sene çok iyi oyuncularımız vardı. Ama takım oyunu oynayamıyorduk, takım değildik. Ama bu sezon genç arkadaşlarımız var ve takım halinde hareket ediyoruz. Eğer bu şekilde devam edersek, yeni bir Beşiktaş yaratabiliriz. Genç bir Beşiktaş imajı yaratabiliriz. Ama bunu devam ettirmemiz lazım.”
 
Hilbert, Orduspor maçı sonrasında Nevzat Demir Tesisleri’nde yenen menemen organizasyonuna katılamadığını ancak takımın büyük çoğunluğunun menemen organizasyonuna katıldığını söyledi.
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ