16 Nisan 2024 Salı

Aynen devam edeceğiz

Beşiktaş’ın Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman sırasında medya mensuplarıyla sohbet eden Samet Aybaba, yöneltilen soruları yanıtladı.    

Spor Toto Süper Lig’de zirve mücadelesi veren ekiplerin yaşadığı puan kayıplarına değinen Aybaba, ‘İlk defa böyle oluyor. Puan kayıpları başlayınca devamı geliyor ve büyük takımlar da puan kaybediyor” diye konuştu.    

Aybaba, kendi hedefleri için de, ”Biz aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Adım adım gideceğiz. Şimdi Eskişehirspor maçını düşünüyoruz. Ardından da kupa maçımız var. Zaten yoğun bir maç trafiğimiz olacak. Eskişehirspor iyi bir takım. Maçımız da zorlu geçecektir” ifadelerini kullandı.    

Ligin ilk bölümünde üst üste yaşadıkları puan kayıplarının hatırlatılması üzerine tecrübeli teknik adam, ”Herkes puan kaybı yaşıyor. Biz ilk haftalarda futbol olarak değil ama puan olarak krize girmiştik” şeklinde konuştu.    

Aybaba, Beşiktaş’ın savunmada sorun yaşadığı ve fazla gol yediği şeklindeki bir yoruma ise, ”Elimizdeki mevcut kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bu her mevki için geçerli” yanıtını verdi.    

Necip Uysal’ın yükselen form grafiğine de değinen Aybaba, ”Necip zaten iyi bir oyuncu. Sadece sorumluluk alması gerekiyordu” yorumunda bulundu.     
    

”Bazı gençler kiraya verilecek”

Samet Aybaba, isim vermeden, devre arasında bazı genç oyuncuların başka takımlara kiralık olarak verileceğini söyledi.

Devre arası için kamp ve takım planlamaları yapacaklarını aktaran deneyimli teknik adam, ”Genç oyuncularımızdan bazılarını oynayabilecekleri yerlere kiraya vereceğiz. Dışardan da belki bir oyuncu alacağız. Bunların planlamasını yapacağız. Ayrıca devre arası kampımız Antalya’da olacak ve 3 Ocak’ta başlayacak. Kampın bitişi, Ziraat Türkiye Kupası maçımızın tarihine göre 9 veya 10 Ocak olacak” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Orduspor maçının ardından İstanbul’a dönüşte takım olarak menemen yenilmesinin hatırlatılıp, geçmiş dönemde ıstakoz da yendiğinin aktarılması üzerine Samet Aybaba, esprili bir şekilde, ”Şimdi kötü zaman. Istakoz buraya girerse, bizim çıkmamız lazım. O zamanlar durum daha iyiymiş” cevabını verdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER