26 Nisan 2024 Cuma

Ankara’da Trabzon fırtınası

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftanın kapanış mücadelesinde Trabzonspor, Gençlerbirliği’nin konuğu oldu. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadeleyi Bordo-Mavililer 4-0 kazanmayı bildi.
 
Maça hızlı başlayan Trabzonspor, 4. dakikada korner vuruşunda arka direkteki Emerson ile öne geçti. Brezilyalı oyuncu kariyerinin üçüncü golünü atarken Bordo-Mavili forma altında da ikinci kez fileleri sarsmış oldu.
 
17. dakikada ise Gençlerbirliği 10 kişi kaldı. Kırmızı-Siyahlılar’ın duran top kullanacağı sırada tartışan Petkovic ile Mustafa Yumlu’nun yanına gelen hakem Kuddisi Müftüoğlu, Petkovic’i kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. 10 kişi kalan rakibininin üzerine daha çok gelmeye başlayan Karadeniz ekibi, aradığı ikinci golü 43. dakikada Halil’le buldu ve soyunma odasına rahat gitti.
 
İkinci yarıda Trabzonspor Olcan’ın 57. dakikada attığı harika serbest vuruş golüyle farkı açtı: 0-3. 76’da ise Gençlerbirliği’nin eski oyuncusu Yasin Öztekin Bordo-Mavililer’in dördüncü golünü filelere gönderdi.
 
Bu galibiyetle Trabzonspor 22 puana yükselerek haftayı 7. sırada kapattı. Gençlerbirliği ise 18 puanda kaldı ve 11. sırada yer aldı.
 
GENÇLERBİRLİĞİ-TRABZONSPOR

STAT: 19 Mayıs
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Mehmet Sedef, Kulusiç, Aykut, Tosic, Hurşut, Cem Can, Özgür, Petrovic, Jimmy (Dk. 63 Oktay), Artun (Dk. 46 Ermin Zec)
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Mustafa, Giray, Emerson, Halil, Zokora, Colman (Dk. 46 Alanzinho), Adrian, Olcan, Henrique (Dk. 65 Yasin)
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SARI KART: Dk. 12 Henrique (Trabzonspor), Dk. 57 Mehmet Sedef (Gençlerbirliği)

KIRMIZI KART:
 Dk. 18 Petrovic (Gençlerbirliği)

GOLLER: Dk. 4 Emerson, Dk. 43 Halil, Dk. 57 Olcan, Dk. 76 Yasin

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ