20 Nisan 2024 Cumartesi

Gruptan çıkarsa kasa dolacak

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Braga ile Portekiz’de oynayacağı karşılaşma ekonomik anlamda da büyük bir önem taşıyor. Şu ana kadar Şampiyonlar Ligi organizasyonunun içerisinde yer almasından dolayı kasasına toplam 24 milyon euro koyan Galatasaray, bir üst tura çıkması durumunda da 3.5 milyon euroluk bir gelir daha elde edecek.

Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkından dolayı 8.9 milyon euro alan Galatasaray, Fenerbahçe’nin ön eleme turundan elenmesinden sonra da kasasına toplam 13 milyon euro daha koyan Galatasaray, grupta şu ana kadar gösterdiği performans sayesinde de 2.5 milyon euro gelir elde etti.

Şu ana kadar toplam 24.1 milyon euroyu kazanan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkması durumunda 3.5 milyon euro daha kazanacak ve toplam gelirini 27.5 milyon euro’ya çıkartacak.

Braga karşısından beraberlik alması halinde 500, galibiyet alması halinde de 1 milyon euro gelir daha elde edecek olan sarı-kırmızılı kulüp, çeyrek finale kalması halinde de 3.9 milyon euro daha bonus alacak.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ