24 Nisan 2024 Çarşamba

Hulk, Zenit’ten ayrılmak istiyor

Zenit’in yıldız forvet oyuncusu Hulk, Şampiyonlar Ligi’nde elde ettikleri Milan galibiyetinin ardından taraftarları üzecek açıklamalar yaptı.

Portekiz Ligi’nde yıldızını parlattıktan sonra sezon başında yaklaşık 40 milyon Euro civarında bir ücret karşılığında Zenit’e transfer olan yıldız golcü, şimdiye kadar çıktığı maçlarda rakip fileleri sadece dört kez havalandırabildi.

Milan karşılaşmasının ardından konuşan Zenit, yeni takımında mutlu olsa da Teknik Direktör Luicano Spalletti ile sorunlar yaşadığını dile getirirken “St Petersburg’da kendimi iyi hissediyorum. Ailem de burada gayet mutlu. Ama eğer Spalletti ile durumlar düzelmezse, Ocak ayında takımdan ayrılabilirim. Yeni durağım İtalya mı olur bilemem ama her şey olabilir.” şeklinde konuştu.

26 yaşındaki oyuncunun maçın ikinci yarısında oyundan alındıktan sonra Spalletti ile tartıştığı iddia ediliyor. İtalyan teknik adam ise Hulk’un bu açıklamalarına cevap olarak oyuncunun istediğini söylemekte özgür olduğunu fakat kendisini bir kez daha yedek kulübesine almaktan çekinmeyeceğini belirtti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ