28 Mart 2024 Perşembe

Messi hastanelik oldu

Şampiyonlar Liginde Barcelona’nın, gruptan çıkmayı garantilemiş olmasına rağmen en önemli yıldızı Messi’yi riske etmesi pahalıya patladı.

Grupta çıktığı maçlarda sadece İskoçya’da Celtic’e kaybeden Barcelona, son maçta Benfica karşısında rölantide bir futbol ortaya koyarak 0-0’lık bir beraberlik aldı.

Benfica karşılaşmasına yedek başlayan ve oyuna 2. yarıda dahil olan Messi, maçın 86. dakikasında bir pozisyon esnasında dizine darbe aldı ve yerden kalkamadı. Sedye ile ambulansa götürülen Messi hastahaneye kaldırdı. 

Bİspanyol teknik adam, yaptığı açıklamada, “Sadece çarpışmadan doğan anlık bir sakatlık gibi gözüküyor, yani hafif bir sakatlığı var. Ama tekrar testler yapılacak. Messi haliyle biraz gerilmişti, ama testlerden sonra sakinleşti.” ifadelerini kullandı.

Messi’yi oyuna alma kararından pişman olmadığını yineleyen Vilanova, “Onunla bu maç 30 dakika kadar oynayabileceğini önceden konuşmuştuk. Messi oynamayı seven bir oyuncu, bu maç onun fiziksel antrenman programının bir parçasıydı.” şeklinde konuştu.

Her futbolcunun benzer sakatlıklar yaşayabileceğini dile getiren 43 yaşındaki teknik adam, “Her oyuncu her an oynadığı süre içinde sakatlanabilir. Bir maçta 3-0 öne geçtiğimizde Messi’yi aman sakatlanmasın diye oyundan çıkarmadığıma göre, onu 0-0 giden bir maçta da oyuna almam gayet doğal. Bu tip bir kararı yine vermem gerekseydi, aynı şekilde Lionel’i oyuna sürerdim.” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER