20 Nisan 2024 Cumartesi

Beşiktaş’a son dakika şoku

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında kırmızı formasıyla zaferler kazanan Beşiktaş, İnönü Stadı’nda son 10 dakikada yediği 2 gol sonucunda Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Mücadele beklendiği gibi oldukça hızlı başladı oyuna Oğuzhan, takımını hücuma çıkarışı ile her geçen dakika parladı genç orta saha. Beşiktaş rakibini üzerinde kurduğu baskıda önce önce 3. dakikada Olcay auta attı.

Ardından Almeida’dan seken topu 6’da Holosko göğsüne alıp şık döndü. Aynı güzellikte de vuruşla hareketini tamamlayınca Beşiktaş maçın başında öne geçti. Eskişehir golden sonra oyunda dengeyi kursa da sadece kornerlerde etkili olabildi. Diego’nun bomboş kafasında golü yapamaması konuk ekibin adına talihsizlikti.

Devrenin bitimine bir dakika kala Olcay farkı ikiye çıkarma şansını kale sahasından auta atınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısı ise daha düşük bir tempo ile başladı. Buna rağmen topa sahip olan Eskişehirspor’un kalesine daha çok giden hızlı hücumlarla Beşiktaş oldu. 61’de bu hücumlardan birinde Oğuzhan Almeida’nın önüne bıraktı topu. Portekizli gelişine şık bir vuruşla skoru 2-0’a getirdi.

Beşiktaş bu golden sonra yakaladığı pozisyonlardan yararlanamyınca Eskişehirspor oyunda kalmayı başardı. 82’de kazanılan penaltıyı Necati filere gönderdi. 90’da da Nuhiu’nun golü ile karşılaşma 2-2 sona erdi.

Bu skorun ardından Beşiktaş puanını 26’ya Eskeşiherspor ise 23 puana yükseldi. Maçtan bir puanla ayrılan Beşiktaş, maç fazlasıyla da olsa liderliğe yükselme şansını kullanamadı. 

BEŞİKTAŞ: 2 – ESKİŞEHİRSPOR: 2

STAT: İnönü
HAKEM: Barış Şimşek

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Uğur Boral, Veli, Olcay (Dk. 81 Erkan), Necip, Oğuzhan, Holosko, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

ESKİŞEHİRSPOR: 
Boffin, Akaminko (Dk. 75 Nuhiu), Servet, Diego. Dede, Kamara, M. Güven (Dk. 66 Veysel), Tello, Hürriyet, Erkan, Necati Ateş
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Goller: Dk. 6 Holosko, Dk. 65 Almeida (Beşiktaş) Dk. 82 Necati Ateş (Penaltı) (Eskişehirspor)
Sarı Kart: Dk. 68 Diego (Eskişehirspor)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ