26 Nisan 2024 Cuma

Fener’e derbi öncesi İBB morali

Mücadele oldukça tempolu başladı. Konuk ekip önde baskıyla rakibinin rahat hücum etmesini engellese de 5. dakikada Fenerbahçe’nin golü geldi. İBB savunması topu uzaklaştıramayınca Cristian yay üzerinden çok sert vurdu ve Eduardo’yu avladı.

Golden sonra oyun dengelendi. Fenerbahçe topa daha çok sahip gibi gözükürken bu sefer de konuk ekibin golü geldi. 19. dakikada Gökhan Süzen’in çok uzaklardan sert şutu, Volkan’dan sekerken Webo tamamlayan isim oldu ve skor eşitlendi.

Devrenin kalan kısmında ise İBB, Gökhan Süzen ile etkili ataklar yakalarken Fenerbahçe’de Cristian’in istekli oyunu dikkat çekse de skor değişmedi.

İkinci 45 dakikaya sarı-lacivertliler çok büyük bir baskıyla başladı. Üst üste pozisyonlar Sow ve Kuyt ile kaçarken bu baskı 10 dakika sürdü. 55 ve 60. dakikalar civarında İstanbul BB oyunu biraz olsun dengeledi.

70. dakikadan itibaren ise Fenerbahçe büyük riskler almaya başladı. İBB Webo ile etkili kontrataklar yakalasa da skoru değiştiremedi. 79. dakikada ise ev sahibi ekibin golü geldi. Sezer’in kornerinde kafayı vuran Bekir takımını yen iden öne geçirdi.

Kalan dakikalarda ise skor değişmeyince mücadele 2-1 sona erdi.

Bu galibiyetin ardından Mönchengladbach yenilgisini ututturan Fenerbahçe puanını 27’ye çıkardı ve 16. hafta Galatasaray ile oynanacağı derbi öncesi moral buldu. 

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İstanbul BB ise 15 puanda kaldı. 

FENERBAHÇE: 2 – İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 1 

STAT:
 Şükrü Saracoğlu 
HAKEM: Süleyman Abay

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül (Dk 90+2 Egemen), Hasan Ali (Dk. 67 Krasic), Yobo, Bekir İrtegün, Caner Erkin,  Mehmet Topal (Dk. 46 Sezer Öztürk), Cristian, Meireles, Dirk Kuyt, Moussa Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

İBB: Eduardo, Metin, Geraldes, Zayatte, Mahmut (Dk. 85 Yalçın), Ekrem, Cihan (Dk. 80 Edin Visca), Gökhan Süzen, Zeki, Holmen, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

Goller: Dk. 5 Cristian Baroni, Dk. 79 Bekir (Fenerbahçe), Dk 19 Webo (İstanbul BB)

Sarı Kartlar: Dk. 18 Cristian Baroni, Dk 46 Gökhan Gönül, Dk 45+1 Moussa Sow, Dk. 60 Hasan Ali, Dk. 79 Bekir (Fenerbahçe) Dk. 30 Kamil Zayatte, Dk 84 Edin Visca (İstanbul BB)

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ