29 Mart 2024 Cuma

Volkan Şen, Beşiktaş’ı istiyor

Trabzonspor’un Bursapsor’dan aldığı başarılı orta saha oyuncusu Volkan Şen, geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Yönetim ve teknik heyetle bir sorunu olmadığını dile getiren Volkan, yaptığı açıklamada, “Şenol hocayla daha fazla oynamak için neler yapmam gerektiğini sürekli konuşuyoruz. Ancak sakatlıklar nedeniyle isteneni veremedim. Yönetimle ya da hocamla bir sorunum yok. Tek isteğim daha fazla futbol oynamak. Burada uzun süre kalacağımı düşünerek ev bile aldım. Sorun olduğu yönündeki iddialar doğru değil” dedi.

Transfer görüşmelerini menajerinin sürdürdüğünü dile getiren başarılı oyuncu, “Benimle direkt bir görüşme olmadı. Samet hocayla bir geçmişimiz var. Bu nedenle sürekli Beşiktaş haberleri çıkıyor. Menajerim birçok kulüple görüşmeler yapıyor. Trabzonspor’da oynayamazsam, ayrılmayı düşünüyorum. Bu hem takım hem de benim için iyi olur” dedi.

Galatasaray’ın şu an kendisiyle ilgilenmediğini dile getiren Volkan, “Bursaspor’da oynarken, Galatasaray’ın ilgisi vardı. Ancak şimdi böyle bir durum yok. Ben çocukluktan beri Galatasaraylıyım. Samet hocanın varlığı nedeniyle Beşiktaş’ta oynamak isterim. Benim için çok iyi olur” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER