25 Nisan 2024 Perşembe

Stoch isyan etti

Fenerbahçe’nin Mönchengladbach ile oynadığı karşılaşmada oyundan alınmasına tepki gösteren Miroslav Stoch, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Stoch, Aykut Kocaman’ı hedef alarak şunları söyledi:

 
“Ayrılıp, ayrılmayacağımı bilmiyorum. Hocanın benimle ilgili problemi olabilir. Şu anda pek fazla oynamıyorum ve normal olarak da sinirliyim. Diğer insanlar da benim iyi oynadığımı düşünüyor, her şeyi deniyoruz ancak sonra yine beni çıkarıyor. Bu durumu gerçekten anlamıyorum. Devre arasında takımdan ayrılma konusunda ise bir şey söyleyemem ancak ben oynamak istiyorum.”
 
Aykut Kocaman’ın kendisini İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında neden kadroya almadığını anlamadığını da sözlerine ekleyen Slovak yıldız “M’Gladbach maçının devre arasında hocam bana, ‘Seni 10 dakika sonra çıkartacağım’ dedi. Ben de problem olmadığını söyledim. Daha sonra bana, ‘İstanbul Belediye maçında kadroda olacaksın’ dedi ama kadro dışında kaldım. M’Gladbach maçında iyi oynadığımı düşünüyorum ancak buradaki sorun iletişim sorunu. Hocanın benimle ilgili problemi olabilir bilmiyorum!” şeklinde konuştu.
 
Stoch’un yönetimden izin almadan bu açıklamayı yaptığı öğrenildi.
 
Kaynak: Kanaltürk
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ