25 Nisan 2024 Perşembe

Kimse KAKA’yı beklemesin

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, gündemi değerlendirdi. Şu ana kadar Şampiyonlar Ligi’nden kulübün 20 milyon Euro gelir elde ettiğini söyledi. Dürüst Kaka transferi içinde açık konuştu. 
 
Şampiyonlar Ligi’nde zor da olsa gruptan çıktıklarının altını çizen Dürüst şunları söyledi:
 
“Zor olmasını bekliyorduk. Şampiyonlar Ligi’nde yarışıyorsunuz. Güçlü ekiplerle oynuyorsunuz. Bu başarıyı kolay görmemek lazım. Galatasaray’ın ilk hedefi buydu. Gruplardan çıkmak. Son 10 senedir bu Arena’da yoktu. Yeni bir takımla şampiyon olduk. Ekstra 5 oyuncu aldık. Yeni bir takımla bir üst tura çıkmak başardık artık kurayı bekliyoruz. Kim çıkarsa fark etmez. Barcelona ya da bir başkası fark etmez. Kağıt üzerinde kolay maçların  daha sonra zor geçtiğini görüyoruz. Önemli olan bizim performansımızı sahaya yansıtmamız. Bugüne kadar Şampiyonlar Ligi’nden yaklaşık 20 milyon Euro gelir elde edildi. Bir üst turda daha da katlanacak”
 
Kaka ara transferde zor
 
Kaka transferi ile ilgili de konuşan Dürüst “Biz geçen sene transfer yaptık. Geçen devre arasında transfere ihtiyacımız vardı. Ancak devre arasındaki transfere sıcak bakmıyoruz. Kaka bir oyuncu profildir.  İsim olarak düşünmeyin profil olarak düşünün. Bu anlamda bir oyuncu katabilirsek. Ara transfer zor. Gönlümüzdeki profil “O” profildir. Yoksa Kaka ile bir görüşmemiz yoktur” dedi.
 
Aziz Yıldırım’a davete gerek yok
 
Fenerbahçe derbisine de değinen tecrübeli yönetici şunları söyledi:
 
“Davete gerek yok. Fenerbahçe takımı burada maç yapmaya geliyor. Başkanı ve yöneticileri gelebilir. Deplasman yasağı devam ediyor. Geçen günkü olaylardan sonra (GS – BJK tekerlekli sandalye basketbol maçı) biraz daha dikkatli olup bu tansiyonun düşmesini beklemek gerekiyor. Yapılan bir centilmenlik anlaşması var. Deplasmana taraftar götürülmemesi için yapılan bir anlaşma. Burada da rakip taraftar seyircisi olmamalıydı. Bizim tercihim her zaman beraber seyretmek ama biraz daha ortalığın durulması lazım. Maalesef bu maçta bunu gösterdi”
 
Kaynak: Radyospor
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ