20 Nisan 2024 Cumartesi

Trabzon penaltılarla turladı

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa Trabzonspor’u konuk etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan mücadelenin 90 dakikası 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Uzatma dakikalarında gol atan olmayınca penaltı atışlarına geçildi ve Bordo-Mavililer Tolga’nın iki kurtarışıyla son 8’e kaldı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz 7. dakikada golü buldu. Özer’in serbest vuruştan ceza sahasına ortaladığı topa kimse dokunamayınca meşin yuvarlak kaleci Tolga’nın bakışları arasında ağlara gitti. Bu dakikadan sonra iki takım da açık bir oyun sergilemesine ve pozisyonlar bulmasına rağmen devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Colman’ın çıkıp Adrian’ın girmesi konuk ekibi hareketlendirdi ve Trabzonspor oyunu Kasımpaşa yarı sahasına yıktı. Ancak ikinci yarının ilk dakikalarında yaptıkları baskıyı sürdüremeyince aradığı golü bulamayan Trabzonspor rakibine kontra vermeye başladı. Kasımpaşa tam kontrolü ele aldım turu atladım derken 88. dakikada sol taraftan gelen ortaya kafayı vuran Adrian attığı golle maçı uzatmaya götürdü.

Uzatmaların iki devresinde de sönük bir futbol vardı. İki takımın da pozisyon bulmakta güçlük çektiği, istekli gözükmediği yarım saatlik uzatma diliminde gol olmayınca maç penaltılara kaldı. Penaltılar sonucunda gülen taraf Trabzonspor oldu. Böylece adını gruplara yazdıran son takım Trabzonspor olurken Kasımpaşa Türkiye Kupası’na veda etti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ